Promokit Support Promokit Support Venedor: Recently closed tasks https://support.promokit.eu/ 2018-07-05T13:35:58Z FS#12482: PURE CHAT 2018-07-05T13:35:58Z 2018-07-03T22:26:37Z

Hi!! how are you? i can´t find the ID in Pure Chat config to input it on the Prestashop module. I have a count on PureChat and i added the javascript snippet script, following the instructions in the forum page in the footer of admin page of prestashop and its works ok, but only in that page of course.
Could you give me an instruction to install PureChat in the Venedor Template?

Thanks!!

pablo gonzalez https://support.promokit.eu/:12482
FS#12486: GOOGLE MAPS 2018-07-04T19:55:07Z 2018-07-04T14:06:46Z

hello, please look the image attached. What´s the problem?

pablo gonzalez https://support.promokit.eu/:12486
FS#12477: Manufacturers Carousel 2018-07-04T13:41:42Z 2018-07-03T12:08:36Z

Hello,
the Manufacturers Carousel on the home it isn’t working. It show a static colum with the images.
I can’t found the pk_manufacturersCarousel module on my FTP.
Please, Could you tell me how fix it?
Thanks very much

Óscar Méndez https://support.promokit.eu/:12477
FS#12478: blockcart-modal doesn't display - ajax request only when use Page Builder Profile Darkcyan 2018-07-04T10:51:45Z 2018-07-03T13:32:13Z

Hello,

I installed the theme on prestashop 1.7, I use the Darkcyan Page Builder Profile.

On a product when I click on add to cart button, the blockcart-modal doesn’t apprear, but the product has successfully been put in the cart.
If I change the Page Builder Profile to Blue or Venedor it works, the blockcart-modal is working correctly.

I looked the xhr request on network panel of my browser and only when I’m using Darkcyan there is twice the same request, it misses the request call “ajax” that appear with the other Page Builder Profile.

I didn’t change any js or php code of the theme.

I give you screenshot form the Network panel for the xhr request, and the link to my development prestashop website.
Please don’t disclosed this url.

Shop url : https://labo.webcorporate.fr/alu-floors/en/parquet-ferme/20-45-plancher.html#/7-color-beige/26-chauffant-normal

I looking forward to your response,
Best regards

Thanks
Elie

Elie Henault https://support.promokit.eu/:12478
FS#12433: Installation error 2018-07-04T09:00:00Z 2018-06-22T12:22:47Z

Hello,
I have installed the theme on my local Prestashop but when I try to active it show me a blank screen. I have 1.7.3 version. Could be that the error?
Thanks for your answer.

Óscar Méndez https://support.promokit.eu/:12433
FS#12197: impossible customization 2018-06-23T08:31:57Z 2018-05-09T12:52:06Z

Hello,
Last week. I contacted you for problems activating the theme. After following your instructions, I was able to activate the theme. However today, I have no settings that I do not register. Thanks for considering my request quickly. I’m way behind the creation of the site.

Valérie Winka https://support.promokit.eu/:12197
FS#12236: About Page Builder 2018-06-23T08:31:51Z 2018-05-15T15:14:27Z

Hi,
just a little question, is it possible to use page builder for other pages than Home?
Thanks
Andres

andres tapia https://support.promokit.eu/:12236
FS#12256: Problems with the seller theme installation 2018-06-23T08:31:42Z 2018-05-18T11:28:38Z

We are having problems with the installation (http error 500) and the activation of the theme. While we were trying to install it in localhost it is immpossible to activate the templates. The error it gives us is as if we did not have an internet connection, both when trying to configure the template and when accessing the modules tab of prestashop. We use version 1.6.11 and we are installing the version of the theme Venedor 1.6.

Joaquin Salvatierra https://support.promokit.eu/:12256
FS#12258: Map and menu 2018-06-23T08:31:32Z 2018-05-18T14:42:06Z

Hello,
I’m using the 1.6.1.17 version of Prestashop, and I’ve some problems with the Venedor theme. First of all, I can’t see the map on the contact page (I’ve already put an API code). Then, I’ve inserted an image in the menu, but I can’t see it, instead there is a question mark (in the navigation, under “produits”).
Thanks

Alexandre Derive https://support.promokit.eu/:12258
FS#12303: Pk Isotope - Some products aren't displaying. 2018-06-23T08:31:21Z 2018-05-29T15:19:01Z

Hello,

I have some products that are on sale but they aren’t showing in the tab. Also, the same happens with new products but with those if I reset the module they start showing up. Does the module have cache or something?

Nuria Triquell https://support.promokit.eu/:12303