• Status: Waiting on customer

FS#10565 - Prestashop 1.7 not working after installing Alysum theme

I have Prestashop 1.7.1.2 and after installing Alysum theme, my site frontpage does not work anymore. I get smth like:

Whoops, looks like something went wrong.
1/1
ContextErrorException in 70c11adf72f46c74836875df5e396bbef316fb4a.file.product.tpl.php line 61:
Notice: Undefined index: bestseller
in 70c11adf72f46c74836875df5e396bbef316fb4a.file.product.tpl.php line 61
at ErrorHandler->handleError('8', 'Undefined index: bestseller', '/cpanel/home/IOVAN2/presta.lenjeriidepat.com/app/cache/dev/smarty/compile/70/c1/1a/70c11adf72f46c74836875df5e396bbef316fb4a.file.product.tpl.php', '61', array('_smarty_tpl' => object(Smarty_Dev_Template))) in 70c11adf72f46c74836875df5e396bbef316fb4a.file.product.tpl.php line 61

Also, on admin modules page I get the following error:

Parse Error: syntax error, unexpected 'isset' (T_ISSET)
    in modules/xipblog/classes/xippostsclass.php at line 296  -
                    return false;
                $sql = 'SELECT xc.`id_xipposts` FROM `'._DB_PREFIX_.'xipposts` xc WHERE xc.`post_type` = "'.($post_type ? $post_type : 'post').'" AND xc.active = 1 AND xc.`id_xipposts` = '.$id_post;
                $rslts = Db::getInstance()->getrow($sql);
                    return (isset($rslts['id_xipposts']) && !empty(isset($rslts['id_xipposts']))) ? true : false;
            }
            public static function get_the_rewrite($id = NULL,$post_type = 'post')
            { 

I have all the php extensions required by Asylum and all the folders and file permissions set as required.

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek)
Wednesday, 12 July 2017, 13:20 GMT+2
Support Team

Hi Ioana.
Please fill out all necessary fields in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your server through FTP and BO and I'll try to help you As soon as possible

Ioana Zgiia (deflorian)
Wednesday, 12 July 2017, 14:02 GMT+2

ok, just did it.

Thanks,
Ioana

Marek (marek)
Wednesday, 12 July 2017, 22:20 GMT+2
Support Team

Hi Ioana.
Sorry for the delay.
Unfortunately I can't login to your back office, it's infinitely loading. Could you please check that out?
I also have one advice what could fix the issue. Please try to switch to default prestashop theme and then back to Alysum.

Ioana Zgiia (deflorian)
Thursday, 13 July 2017, 07:50 GMT+2

Hi again,

I tried to login to BO by copy/pasting the url, email and password from my profile, just to make sure they are correct there and it worked fine. I tried it from 2 different computers. Maybe it was a a temporary hosting problem. Could you retry it?

I just did what you suggested. I switched to default Prestashop theme. After that the index page started to work again, but then I retried Alysum one more time and again it started to behave like I described in my first post.

Marek (marek)
Thursday, 13 July 2017, 08:58 GMT+2
Support Team

The issue has been fixed. Please check it out

Ioana Zgiia (deflorian)
Thursday, 13 July 2017, 12:07 GMT+2

Thank you very much,

May I ask what was the fix? This is just a test installation, and I am afraid I will encounter the same problem when installing it on production.

Thanks,
Ioana

Ioana Zgiia (deflorian)
Thursday, 13 July 2017, 12:25 GMT+2

One more thing: I would like to use the Old Style preset, like it is configured here: https://alysum5.promokit.eu/oldstyle/

On my installation, the Old Style preset is looking different.

Marek (marek)
Saturday, 15 July 2017, 10:10 GMT+2
Support Team

Hi Ioanna.
I just helped you with configuration, not it looks like our demo. you only need to configure Instagram module if you will use it.
Regarding your first question, I'll add that fixed to the next theme version

Ioana Zgiia (deflorian)
Sunday, 16 July 2017, 11:56 GMT+2

Hello Marek,
I have started to configure my site, but I encountered a few more problems, so I need help:
1. with the flexmenu module. It doesn't seem to work, I can't add anything to the menu.
2. I can't find the blog module

Thankyou,
Ioana

Marek (marek)
Sunday, 16 July 2017, 12:57 GMT+2
Support Team

Hi Ioana.
1. I see the issue with menu. Here is description how to fix it http://alysum5.promokit.eu/documentation/#!/faq 2. Blog module name is "xipblog"

Loading...