We offer professional Design/Code Customisation and Website Optimisation Service Request Customisation
  • Status: Waiting on customer

Ticket #11537 - Map loading

Hi Marek,
I add a google map Api key but the map its still loading,
any advice?

Thanks

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 30 Jan 2018, 21:39

Looks like there is some problem with your address

Try to edit it

Pablo (HiReset) 31 Jan 2018, 14:45

Thanks was that,
another issue not solved yet was the blog comments,
Could you check it?
Thanks

Pablo (HiReset) 31 Jan 2018, 16:12

And I have the same problem as i asked in my CMS videos page,
Videos on the blog post don´t reproduce it (https://test.resetpriority.com/en/blog/post/5_standard-video-post?page_type=0)
You told me to add some priorities on js custom file but im not sure how to do it.

Marek (marek) 31 Jan 2018, 23:55

The fix for video is:

.embed-responsive iframe {height:100% !important}

And whats wrong with comments?

Pablo (HiReset) 01 Feb 2018, 08:35

Thanks the video its working,
but the comments on the blog not, when someone write a comment don´t receive any feedback like: Comment send...
and on the BO Blog comments i don't receive any notification.

Could you check it?

Marek (marek) 02 Feb 2018, 13:56

The issue has been fixed. Please check it out

Pablo (HiReset) 02 Feb 2018, 18:53

Hi Marek its working, thanks.

But now some strange thing happens i can´t enter to my BO in the normal way. Its comes to this:(image)
And the only way to enter to my BO its changing the file: defines.inc.php to debug mode- true.
But i cant find the solution or the info to fix it.
Could you check it?

Thanks

Marek (marek) 02 Feb 2018, 19:00

try to clear browser's cookies and cache. That's happens sometimes in prestashop and not related to the theme

Loading...