We offer professional Design/Code Customisation and Website Optimisation Service Request Customisation
  • Status: Waiting on customer

Ticket #12586 - help with some problems

Hello how are you?
I have the following problems that have arisen:

1.- When I search for a product, in the search engine, the drop-down list does not appear and the magnifying glass remains, until I press enter.
2.- The second image (so to speak) of the product, in the tab of this does not change (or is not shown) I will leave a capture.
3.- I want to use the simpleblog module, but when I put the cover photo, it drops and shows an error 500 (I’ll leave captures)
4.- I do not know how to configure the messenger chat module, it does not work for me. Can you help me please.

I am very attentive
Greetings.

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 24 Jul 2018, 07:15

Hi, Jorge Urrutia.
1. https://alysum5.promokit.eu/promokit/documentation/#faq1

2. I'm working to fix it as soon as possible
3. I'll write about that to module developer and back to you with a fix
4. You can find a lot of video tutorials on youtube https://www.youtube.com/results?search_query=configure+facebook+messenger+module

Jorge Urrutia (Fau_rru) 24 Jul 2018, 08:07

Hi, Marek.
Thank you very much.
I do not understand the link you sent me in item number 1. Should I do something?
What happens is that the error is that the products do not appear, when I look for any of them (before updating the theme if I did). However, this error had already happened to me a while ago, when I had also updated and you solved it.
I attached some example images.
Stay tuned.
Greetings.

Jorge Urrutia (Fau_rru) 24 Jul 2018, 08:13

Previously,
I had already reconstructed the index.
And remove the cache from the site and also from the browsers, but it does not work :/
Help me please.

Marek (marek) 25 Jul 2018, 12:08

As I can see you have added custom JS code with an error, it could be a reason of the search problem.
Try to remove your code and test it out once again

Jorge Urrutia (Fau_rru) 25 Jul 2018, 16:45

I deleted the code, but it still does not work.
Remove the cache from the page and from the browser.
The other time you did something (I do not know what) but you fixed it immediately.

Marek (marek) 26 Jul 2018, 14:11

Could you please give me a ticket number where I fixed it for you?

Jorge Urrutia (Fau_rru) 27 Jul 2018, 00:55

hello marek
If I'm not mistaken, it's ticket #12239
However, you do not tell me how you fixed it. You just solved it.

And how have you gone with the other problems?
I am very attentive.
Greetings.

Jorge Urrutia (Fau_rru) 27 Jul 2018, 04:50

the carousel does not work in the products tab either.

does not go to the side, showing the other products.

Marek (marek) 29 Jul 2018, 14:52

I still see JS error in your store http://take.ms/a9TMZ Please try to remove it, it could be a reason of the issue

Jorge Urrutia (Fau_rru) 30 Jul 2018, 03:06

and you can tell me please, where I should delete it exactly. Or to ask the programmer to help me.
Thank you very much.

Marek (marek) 30 Jul 2018, 09:46

I can't tell you where is that code is because it's not a native Alysum code, it has been added by someone else

Jorge Urrutia (Fau_rru) 30 Jul 2018, 19:52

What a pity. I do not understand where that code is, I'll see who can help me.
The other. What happens with the images in the product sheets that do not change?
And the simpleblog that does not work either.
Do you have any update ?

Marek (marek) 30 Jul 2018, 20:24

The solution for product page is here https://support.promokit.eu/index.php?do=details&task_id=12588

Try to uninstall and install back the blog module

Jorge Urrutia (Fau_rru) 30 Jul 2018, 21:55

Hello Marek
My programmer does not find the error you tell me. He searched for it but he does not know where you found it.

Marek (marek) 30 Jul 2018, 22:16

Yes, right. I'll try to find a fix for accessories carousel

Jorge Urrutia (Fau_rru) 30 Jul 2018, 22:20

Ok.
thank you very much

Marek (marek) 01 Aug 2018, 12:20

Please test it out now. Should be fixed

Jorge Urrutia (Fau_rru) 01 Aug 2018, 21:33

Hello Marek
Thank you very much for your help.
The carousel was fixed and the images of the products were also fixed.

The magnifier of the search engine does not turn now, trying to find the previous one of the products. In other words, it does not throw down the possible products sought. The truth I do not understand in what moment this error happened.
Which may be ?

Marek (marek) 01 Aug 2018, 21:39

I have figured out that issue with carousel is not fully fixed and I still working on that. The issue with magnifier is also related to the bug. I let you know once I'll have a solution

Jorge Urrutia (Fau_rru) 01 Aug 2018, 22:12

Marek, I understand, thank you.
Also I just realized that the menu does not become sticky inside the product file.
The menu is still sticky in the categories and in the home.
Something must have happened, where you are working with the carousel.
I'm sorry to bother you. But you can help me with that please.

Jorge Urrutia (Fau_rru) 02 Aug 2018, 02:41

Marek hello, this is urgent.
The add buttons to the cart within the product tab. They do NOT work, the compare button does not work either.
Please help me. This is urgent. Thank you.

Jorge Urrutia (Fau_rru) 02 Aug 2018, 02:47

What I see, is that if you add the product, but the pop up of the cart does not appear. And that can confuse the customer a lot :( The problems are all on the product page.

Jorge Urrutia (Fau_rru) 02 Aug 2018, 03:04

I leave you a video.
Sorry for the message, but this complicates me a lot.

video2.mov (1.62 MiB)
Marek (marek) 02 Aug 2018, 13:02

All should be fixed now, except carousel.

Marek (marek) 02 Aug 2018, 15:53

Now it should be fixed

Jorge Urrutia (Fau_rru) 08 Aug 2018, 00:17

Hello Marek
Thank you very much for your help. The carousel works well and changing the images also work well.
What still does not work correctly, is the search engine, it no longer throws a preview of the written product.

* The other you answered an old message about the buy and configure buttons. You answered the following: I just added a loader for "Add to cart" button https://alysum5.promokit.eu/en/tops/10-75-printed-chiffon-dress.html#/5-color-grey

And it's super good, but it does not work for me. Clear the page and browser cache, but nothing happens.

Could you help me with this please?
I am very attentive.
Greetings.

Marek (marek) 08 Aug 2018, 11:24

The issue has been fixed. Please check it out

Jorge Urrutia (Fau_rru) 08 Aug 2018, 22:16

Thank you very much Marek. The search engine works perfect now :) With respect to the charger in the add button to the car, it still does not work. Or should I not do something?
I am very attentive to your answer.

Marek (marek) 09 Aug 2018, 11:04

"With respect to the charger" - what "charger" do you mean?

Jorge Urrutia (Fau_rru) 09 Aug 2018, 16:45

Hello Marek
On August 7, I received a message from you (I saw it in my email). About now the "add to cart" button inside the product page "when a customer adds a product, a charger appears.
I leave the link you sent me as an example: https://alysum5.promokit.eu/en/tops/10-75-printed-chiffon-dress.html#/5-color-grey

I attached a print of the mail and a video of the button

Stay tuned to reply.

Marek (marek) 09 Aug 2018, 16:47

You didn't read it to the end http://take.ms/6Gy1B

Loading...