We offer professional Design/Code Customisation and Website Optimisation Service Request Customisation

Promokit HelpdeskAlysum AMP theme

  • Status: Assigned

Ticket #13273 - AMP PAGE BUILDER DOESNT WORK

Hi,

There is a problem for me in the mobile version, i cant manage/customize the AMP page builder, please check the attached file.

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:08

Hi, Simon.
Did you make an update from 5.2.5 to 5.3.0, or you installed 5.3.0 from scratch?

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 18:09

i just updated from 5.2.5 to 5.3.0

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:09

ok, give me a moment

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:14

Try now it should work

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 18:23

ok,it works.
but its not so clear how to use AMP.
i trying with same like the page builder but nothing appears...

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:24

There is only one tool - AMP page builder. Make sure your cache is disabled

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 18:28

same...

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:29

Something wrong there, give me a moment

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:35

Open your website on mobile device to see AMP layout http://take.ms/lFWMV

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 18:38

Ok,
the search doesnt work, the menu is not possible to customize & the footer.
Cant either translate.,,,

Marek (marek) 21 Nov 2018, 18:48

We keep working on AMP version and documentation is not ready yet, but I'll help you with that.
1. Search - I'm working on that
2. menu - go to "Main Menu" menu and configure it
3. translation, go to translation page, select "modules", find "amp" and translate

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 18:52

there is nothing to translate,,, see the attached
how about the footer?

Marek (marek) 21 Nov 2018, 19:08

Sorry, that's wrong translation place. See how to translate it here https://alysum5.promokit.eu/promokit/documentation/#amp

Marek (marek) 21 Nov 2018, 19:40

Now search works fine

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 20:20

good thanks.

More questions:

1- How to add payment information(or a banner) in the footer?
2- How to customize the product page? ie. need to make the brand clickable

Marek (marek) 21 Nov 2018, 20:46

Right now there is no customisation options, but I can do it for you.
It will take some time. I'll let you know

Simon Fard (welora) 21 Nov 2018, 21:44

thanks,
why the image does not appear for the category in AMP?
see attached

IMG_5637.jpg (173.2 KiB)
Marek (marek) 21 Nov 2018, 22:56

1. Done. You have to enable it in Theme Settings
2. Done.
3. Maybe because there is no image for that category?

Simon Fard (welora) 22 Nov 2018, 00:16

thanks,
why the image does not appear for the category in AMP?
see attached

IMG_5637.jpg (173.2 KiB)
Marek (marek) 22 Nov 2018, 00:17

3. Maybe because there is no image for that category?

Simon Fard (welora) 22 Nov 2018, 00:18

thanks.
1. Of course there is an image for the category...
2. The search doesnt work.
3. No more products load when i press load more(see attached)

IMG_5641.PNG (671.1 KiB)
IMG_5641.PNG (671.1 KiB)
IMG_5641.PNG (671.1 KiB)
Marek (marek) 22 Nov 2018, 11:26

Hi, Simon.
I'm a little bit confused.
1. The search works fine for me, see attachment 1
2. "Load more" button also work fine with no problems
3. fixed

att1.jpeg (173.4 KiB)
Simon Fard (welora) 22 Nov 2018, 23:29

Load doesnt work,...

Marek (marek) 23 Nov 2018, 00:23

don't see the issue, it works fine for me. Please take a screenshot what exactly doesn't work

Simon Fard (welora) 23 Nov 2018, 00:28

When i press load more in mobile version nothing happens..

Marek (marek) 23 Nov 2018, 00:32
Simon Fard (welora) 23 Nov 2018, 00:36

works now in Chrome, but in safari(mobile version) doesnt.

Marek (marek) 23 Nov 2018, 00:37

That is Safari on my video. Chrome works the same

Simon Fard (welora) 23 Nov 2018, 00:38

not in my iphone XS and my other iPhone 8

Marek (marek) 23 Nov 2018, 00:41

Please give me direct link where you testing it

Marek (marek) 23 Nov 2018, 00:44

All works fine for me. Try to clear browser's cache or turn on "incognito" mode

Simon Fard (welora) 23 Nov 2018, 00:45

ok,

Marek (marek) 23 Nov 2018, 14:07

I just make a test on all new devices iPhone XR and Xs and all works fine. There are no any issue

Simon Fard (welora) 26 Nov 2018, 22:14

Nope!
When i actiavte AMP the search and load more function dont work any more...

Simon Fard (welora) 26 Nov 2018, 22:17

and i want use AMP, why you cant solve the image problem in mobile version?
see attached

IMG_5660.PNG (1.07 MiB)
Marek (marek) 27 Nov 2018, 10:27

1. I have tested out your store once again and all works fine just perfect, please take a look at this video https://www.dropbox.com/s/vrjextnves1kdk1/ScreenRecording_11-27-2018%2010-19-34.MP4?dl=0

2. Again I do not see the issue with mobile version, see attached screenshot

IMG_4242.PNG (354.2 KiB)
Simon Fard (welora) 28 Nov 2018, 20:57

Hi,
It feels we live on two different planets. everything that does not work here, works with you!
very strange ...

Marek (marek) 29 Nov 2018, 20:58

Hi, Simon.
Finally I see it on the device. Unfortunately there is no fast solution. I'll try to make a fix as soon as possible

Marek (marek) 01 Dec 2018, 22:26

The problem for me to find a solution is that the issue doesn't appear constantly. Sometimes it works and sometimes not. Today I have tested your store out on iPhone 8 and the issue appear a couple of times and I didn't even catch it in browser's console to figure out the reason. on my iPhone 7 it works stable without any issues.

Simon Fard (welora) 02 Dec 2018, 22:30

what does it mean?
you cant fine a solution?
if not please make a refund, thanks

Marek (marek) 03 Dec 2018, 10:11

it means all works find on all devices I have tested it out. Only in rare cases I have seen the issue, but it disappears on page reloading

Simon Fard (welora) 03 Dec 2018, 21:18

It wasnt an answer to my queztion, so i ask you again:
you cant fine a solution?
if not please make a refund, thanks

Marek (marek) 04 Dec 2018, 21:02

Give me a chance to find a solution. It's really important for me to make it work.
Could you please test out our demo on your iPhone - https://alysum5.promokit.eu/en/module/pk_amp/category?id_category=59? for me all works fine. If all is fine for you, I'll update AMP module on your server.

Simon Fard (welora) 04 Dec 2018, 22:46

Hi,
the demo works well.

Marek (marek) 04 Dec 2018, 22:46

ok, so I'll try to update the module on your server now

Marek (marek) 04 Dec 2018, 23:20

Could you please test out your store now. Amp module has been updated and works fine for me

Simon Fard (welora) 11 Dec 2018, 22:54

Hi,
Log in & Register do not working in the page, both in mobile and desktop version...

Please take a look.

Thanks

Marek (marek) 11 Dec 2018, 23:02

I see the issue first time.
Do you have access to sever error logs to try to figure out what's wrong

Simon Fard (welora) 11 Dec 2018, 23:22

AH01071: Got error 'PHP message: PHP Warning: Unknown: POST Content-Length of 136 bytes exceeds the limit of 128 bytes in Unknown on line 0\n', referer: https://newlookofsweden.se/sv/

Marek (marek) 11 Dec 2018, 23:25

Unfortunately that is very little information. Can you attach error log file to the ticket?

Simon Fard (welora) 11 Dec 2018, 23:26

You have the credentials, please log in and check

Marek (marek) 12 Dec 2018, 13:00

So, I have found out following thing.
The error text is:

Unknown: POST Content-Length of 135 bytes exceeds the limit of 128 bytes

I have created a file i.php https://newlookofsweden.se/i.php in the root of your Prestashop what shows full php configuration of your server. I have found out there the option "post_max_size" what defines the max size of POST requests and it's equal to 128 bytes. It's too small and must be increased.
So, you have to edit your php.ini file and change "post_max_size" to "2M" then restart your apache server.

Please do that and write me back

Simon Fard (welora) 12 Dec 2018, 15:02

i changed to 128 MB now, but i dont know how to restart the apache server... do you know how?

Marek (marek) 12 Dec 2018, 15:05

128 MB is too much, and the value must be exactly in following format "2M" what means 2Mb
As for server restarting, I have no idea what system do you use. If you have access to your server through ssh you can do that with one simple command. Read more about that here https://support.plesk.com/hc/en-us/articles/213415109-How-to-restart-Apache-service-in-Plesk-for-Linux

Simon Fard (welora) 12 Dec 2018, 19:20

Yes, got it works now. perfect!!!

I have another issue, please check the attached image.

Marek (marek) 12 Dec 2018, 19:21

Please check out the main issue with AMP "Load more" button, is it works as well?

Simon Fard (welora) 12 Dec 2018, 19:26

yes it does

Marek (marek) 12 Dec 2018, 19:29

So, it seems I spent over two days to find out the reason on your side. Would be fair to get symbolic compensation for my time.
The fix for your current issue is easy:

body .product-miniature {margin-bottom:40px}
Simon Fard (welora) 12 Dec 2018, 19:40

i added body .product-miniature {margin-bottom:40px} to CSS and it works but now i cant see the price see the attached.

Simon Fard (welora) 12 Dec 2018, 20:59

i changed to 128 MB now, but i dont know how to restart the apache server... do you know how?

Loading...