• Priority: Medium
  • Status: Closed
  • Closed by: Marek (marek)
  • Closed on: 01.03.19, 16:16
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #13658 - PROMOKIT / Alysum settings & Alysum menu issues

Hello,

Have just bought your theme and installed it.
But I have an issue with Alysum settings & Alysum menu modules : they lead to an inaccessible page.
Have read previous customers tickets and it said to reset modules witch I have done. But now both modules disappeared from the BO menu...

Plus, I’m trying to import the Lingery Demo following your setting tutos. It says to go on “theme options”, but I can’t find it. Maybe because it is in one of these 2 modules that don’t work properly.

Could you please help me solve this problem ?

Thanks,
Regards,
Nathalie

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 01 Feb 2019, 17:51

Hi, Sylvain Duval.
Please fill out all necessary fields in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your back office I need to check out your installation

Benoît Restoul (brestoul) 03 Feb 2019, 17:55

Same problem for me .... plz help

Marek (marek) 03 Feb 2019, 17:57

The solution is easy. You have to uninstall those modules and install them back

Benoît Restoul (brestoul) 03 Feb 2019, 18:49

again the same error, i reset all my PS What do you mean by uninstal thoses modules ? They are part of the core of the theme ..

Marek (marek) 03 Feb 2019, 18:52

I mean uninstall the module, I have no idea how to say that in other words. Take a look at this screenshot http://take.ms/yg1me

Benoît Restoul (brestoul) 03 Feb 2019, 19:01

Yes, i understand this, but how can i install them back again, one by one ? And i have an error message when i try to uninstall “Theme settings”, it works for the “Asylum Menu” but not for “Theme settings”. And again i don’t understand how to install them back ...
Sorry i’m new on PS.

Benoît Restoul (brestoul) 03 Feb 2019, 19:05

i read all your documentation, and i have a clean 1.7 PS install, i don’t understand why the core feature of the theme give me a error page ...

Marek (marek) 03 Feb 2019, 19:05

How to install the module http://take.ms/iEPAA

Marek (marek) 03 Feb 2019, 19:06

I also do not understand that. We are testing all new versions and all worked fine

Benoît Restoul (brestoul) 03 Feb 2019, 19:11

Ok, i don’t understand why, but thanks to your advices, it works !! Thank you so much !

Marek (marek) 03 Feb 2019, 19:12

You are welcome

Loading...