• Priority: High
  • Status: Waiting on customer

Ticket #13869 - Menu Typography, No Updates, and other problems

Hi, I have some little problems that drives me crazy.

1) How can I change my Menu and Topbar typography, cause in Alysium Settings it doesn’t work.
2) Why my theme with the correct purchase CODE tell me “Theme Updates
Something goes wrong, pelase try again” 3) I want the black mobile Menu, and I see only 3 lines with the white button...
4) Revolition Slider: If i click the option for “not seeing the slide in the mobile site” I see every time the slide. Nothing will change.
5) Those Breadcrumbs in the left portion of the pages are not so beautiful (IMO) and I wanna eliminate them.

I know I have a lot of problems here, maybe I sound really boring but I can’t complete the site the way I want. I hope in your help. Thank you.

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 04 Mar 2019, 18:16

Hi, Pierangelo Contu.
Please fill out all necessary fields in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your back office

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 04 Mar 2019, 20:07

Done, sorry

Marek (marek) 05 Mar 2019, 13:32

1. I suppose there is no permissions to write generated CSS file
2. the same issue possible
3. I have enabled AMP in the theme settings now your mobile website looks like this http://take.ms/5rwDG

4. I have to write to Revolution module support because that is not our module
5. To hide breadcrumb use following CSS:

.breadcrumb {display:none}
Marek (marek) 05 Mar 2019, 13:33

I need access to your server through FTP to check out files permissions. Current credentials doesn't let me connect

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 05 Mar 2019, 21:55

Thank you for your precious time, I have update my FTP login. It was wrong

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 05 Mar 2019, 21:58

Also, How Can I translate "My Cart" text? Thanks

Marek (marek) 06 Mar 2019, 15:16

As I wrote before you had wrong file permissions. I have fixed that for Theme Settings.
Have you tried to search "My Cart" in the back office translation page?

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 06 Mar 2019, 20:00

Hi Marek, I’ve correctly translated the “My Cart” label. But the rest is the same, I can’t change typhography, and I have the same error to the theme update.

Marek (marek) 06 Mar 2019, 21:16

Please take a look http://take.ms/P1NA6

Marek (marek) 06 Mar 2019, 21:19

make sure you are using correct purchase ID in the theme settings

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 14 Mar 2019, 21:01

Sorry Marek, but nothing changed, I have many problems with this theme and I need to finish my site sooner, and I won't manage all those problems, so I don't have the time to do it, It's not a theme "ready to go".

I hope in a refund if possible, thank you for your time.

Marek (marek) 14 Mar 2019, 21:03

What problem do you have now?

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 14 Mar 2019, 21:28

I have the same problem with the pkmenu fonts and size, they won't change, then the little submenu is not able to visualize the same thing on Safari and Firefox, in the last one they are correct, in Apple browser the text exit from the margins. I can't set properly the static header that follows the page, cause, the background is inexistent, and I can't set it up from the settings, but only for the layout builder and I can't set the transparency. My top bar icons are a mess, and if I show only text, "my cart" looks like:
My
Cart

And not inline with the other text, I don't know if is my server, or my stupidity but I am not happy with this theme Merek. And I don't have time to fix it. I know that u are a top designer but I'm not happy, this is not one theme that "just work" for me.

Marek (marek) 14 Mar 2019, 21:33

Of course you can try to use another theme, but I'm not sure you will be happy with any of them. Our theme much more user friendly then default prestashop theme, and most of themes on the market

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 15 Mar 2019, 08:37

This is non the first theme that I’ve buyed on themeforest. I’ve buyed some themes for other platforms in the past. I liked yours cause the feel from the preview was good but I have many troubles in personalizing it. I approciate your help, but nothing changed, if you want to fix the header for me, and then tell me what I’ve Done wrong I’m ok with that. If not I want a refund.

Please understand me Marek. Thank you.

Marek (marek) 16 Mar 2019, 09:26

What do you mean by "nothing changed"? let me try to help you

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 17 Mar 2019, 21:46

Hi Merek i can’t do this, this is a base problem in the layout manager, I don’t have messed with any css I think. Thank you I link you all

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 17 Mar 2019, 21:47

Can you see the attachement?

Marek (marek) 18 Mar 2019, 13:28

I don't see any attachments

Marek (marek) 19 Mar 2019, 00:10

I just changed menu font size in one click http://take.ms/eW3an5 and icons are aligned http://take.ms/PMQ0K

DO NOT forget about browser's and prestashop's cache

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 20 Mar 2019, 07:46

Right Marek, Thank you.
If you can help me with these last problems and Explain me how you have done, I will terminate this website without loosin’ pi3ces of my brain, and in pure Mindfulness powered meditation:

https://www.dropbox.com/sh/1xbwqw5zv3vmhp2/AADNiqvv2nqOhB2Jf8X70caga?dl=0

Then, the last question: is it possibile to add colums only for iPad in the Amp rappresentation of the home page?
Thank you very much for your patience.

Marek (marek) 20 Mar 2019, 10:53

I see your menu is ok https://www.dropbox.com/s/7wazh3ksqndj6il/Screenshot%202019-03-20%2010.47.52.png?dl=0

Icons are fixed, try to edit source code of the widget next time
What's wrong with alignment? how do you want to have it?
as for update issue, we are working on that, you are only one with such problem, all works fine for other customers

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 21 Mar 2019, 07:26

Hi Merek on the iPad, if I request the full site I see the menu wrong. I told you about the mobile Amp site, beacause on the iPad just one column of content looks like a waste of space (IMO), is it possible to setup 2 column just for tablets? Tnx

Marek (marek) 21 Mar 2019, 10:37

Yes, we have such plans to optimise AMP for tablets. It's already in our TODO list

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 11 Apr 2019, 08:24

Hi Marek Soru for the delay, but she do you think you will Fix the problem for my update button bug? Can I do it my self to risolve the glitch? Thank you

Marek (marek) 13 Apr 2019, 19:39

I see following error when I click on "Update Button"

500 - Internal Server Error
This is a temporary server error.
Please try to reload the webpage later. 

If you are the webmaster of this site please log in to Cpanel
and check the Error Logs. You will find the exact reason for this error
there.

Common reasons for this error are:

Incorrect file/directory permissions: Above 755.
In order files to be processed by the webserver, their
permissions have to be equal or below 755. You can update file
permissions with a FTP client or through cPanel's File Manager.

Incorrect Apache directives inside .htaccess file.
<p>Make sure you have not specified unsupported directives inside the
local .htaccess file. Such include PHP settings and Apache module
settings.
Pierangelo Contu (Pierangelo81) 26 Apr 2019, 07:50

I will investigate this with siteground.

Merek, Can you help me solve this problems? Soon the iPad will switch (based from rumors) only in desktop mode and I don’t want the site looks like this (this is a default problem of the theme):

https://www.dropbox.com/s/hqty390kivg5j6y/Foto%2026-04-19%2C%2007%2040%2030.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/9z2dxfslp0crm48/Foto%2026-04-19%2C%2007%2040%2044.jpg?dl=0

Thank you Merek.

Marek (marek) 26 Apr 2019, 12:31

The issue has been fixed. The fix is in the Theme Settings → Customer CSS

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 16 May 2019, 13:51

I Have talked with the siteground experts about the permissions For the “update” button of the theme. They say that the problem is in the theme. So Merek, I’m waiting for a fix. Thank you

Marek (marek) 16 May 2019, 17:10

Maybe they told you more details? And why it works for everyone else and only you has this issue?

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 16 May 2019, 20:10

This is the reply in full:

Marek (marek) 21 May 2019, 11:04

Please make sure Purchase ID is correct

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 27 May 2019, 13:48

It Was my fault. Now it works. Sorry.

Another question, the icons in the header (cart etc) when I switch my iPad in portrait mode, I have the same problem

Pierangelo Contu (Pierangelo81) 27 May 2019, 13:49

And i have a question, what tool i have to use to find the classes for modify the css? Normally I use firebug but I can’t find them

Marek (marek) 28 May 2019, 20:16

There is built in Developer Tools in every browser. Try Ctrl+Shift+C

Loading...