• Priority: Critical
  • Status: Closed
  • Closed by: Marek (marek)
  • Closed on: 29.06.19, 20:16
  • Reason: No answer from a customer
  • Comment: Glad to help!

Ticket #14617 - problem with Revolution slider

i have install Advanced Search 4 (last version) but the revolution slider doesn’t works

This ticket does not depend on any other tickets.

Alex Zak (ale75vi) 21 May 2019, 18:46

if try to modify menu..
[PrestaShopException]
Dispatcher::createUrl() miss required parameter “id_search” for route “module-pm_advancedsearch4-searchresults” at line 808 in file classes/Dispatcher.php

803. if (!$data[’required’]) {
804. continue;
805. }
806.
807. if (!array_key_exists($key, $params)) {
808. throw new PrestaShopException(’Dispatcher::createUrl() miss required parameter “‘.
809. $key.’” for route “‘.$route_id.’“‘);
810. }
811. if (isset($this→default_routes[$route_id])) {
812. $query_params[$this→default_routes[$route_id][’keywords’][$key][’param’]] = $params[$key];
813. }
DispatcherCore→createUrl - [line 950 - classes/Link.php] - [6 Arguments]
LinkCore→getPageLink - [line 662 - classes/Link.php] - [4 Arguments]
LinkCore→getModuleLink - [line 615 - modules/pk_menu/pk_menu.php] - [2 Arguments]
Pk_Menu→renderAddForm - [line 136 - modules/pk_menu/pk_menu.php]
Pk_Menu→getContent - [line 906 - controllers/admin/AdminModulesController.php]
AdminModulesControllerCore→postProcessCallback - [line 1168 - controllers/admin/AdminModulesController.php]
AdminModulesControllerCore→postProcess - [line 242 - classes/controller/Controller.php]
ControllerCore→run - [line 428 - classes/Dispatcher.php]
DispatcherCore→dispatch - [line 96 - admin/index.php]

Marek (marek) 23 May 2019, 11:32

I’m not able to login to your back office to check out slider settings

Account dipendente inesistente, o password errata.
Alex Zak (ale75vi) 23 May 2019, 12:28

try now...TNX

Marek (marek) 24 May 2019, 10:12

Sorry for the delay. The issue with menu has been fixed.
As for slider problem, I have to ask module developer, because I’m not able to find a solution

Alex Zak (ale75vi) 27 May 2019, 10:19

Ok attend your comment for module developer....thanks

Marek (marek) 20 Jun 2019, 10:54

Did you disable Advanced Search module? I don’t see it

Loading...