Support will be provided with delays until 20 August. We are sorry for the inconvenience.
We offer professional Design/Code Customisation and Website Optimisation Service Request Customisation
  • Priority: Medium
  • Status: Closed
  • Closed by: Marek (marek)
  • Closed on: 24.05.19, 13:59
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #14621 - Amp 404 errors

Dear Marek,
Sorry disturbing you again. I don´t know if it is related with the last error I had in which you regenerated the config file, but now, the amp version of the website give me 404 errors in product, category, blog etc.
I am sorry.

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 22 May 2019, 09:27

Make sure you have “slug” in the AMP settings

Ibai Fernández (ibaitxu) 22 May 2019, 09:29

Sorry, can you give me information how to check this?
Thanks and sorry again

Ibai Fernández (ibaitxu) 22 May 2019, 09:36

Sorru I just found it, I defined for example the slug “mobile” and now I get a blank screen in the mobile version.

Marek (marek) 23 May 2019, 11:10

AMP works fine for me https://test.punpuila.com/mobile

Do you still see the issue with blank screen?

Ibai Fernández (ibaitxu) 23 May 2019, 11:15

Yes Marek,
If I push anything over the mobile versio, any product, the blog, category, I get blank screen that is a 404 error.
If I look the product link, I seen that is not generated well. And the same happens with all the website sections.
Thanks

Ibai Fernández (ibaitxu) 23 May 2019, 12:08

Yes Marek,
If I push anything over the mobile versio, any product, the blog, category, I get blank screen that is a 404 error.
If I look the product link, I seen that is not generated well. And the same happens with all the website sections.
Thanks

Marek (marek) 23 May 2019, 12:10

Something wrong with AMP Friendly URLs configuration. Try to uninstall and install AMP module back and don’t change URL settings

Ibai Fernández (ibaitxu) 23 May 2019, 12:26

Sorry Marek,
How can I installal again the module? Can I download it independently from somewhere?

Marek (marek) 23 May 2019, 14:22

Go to Modules, find it and install. You don’t have to download it, it’s already in your back office

Ibai Fernández (ibaitxu) 23 May 2019, 15:42

Sorry Marek,
In backend I don´t have Amp module. I don´t know if I erased it totally. Can you provide me the module alone to install it?
Thanks

Marek (marek) 23 May 2019, 18:46

you can download it from themeforest and find it the archive /dependencies/modules/pk_amp

Ibai Fernández (ibaitxu) 23 May 2019, 21:50

Dear Marek,
I am quite frustrated. I have installed again the module. And some things have solved (I can see products) but he categories remain without working, the blog neither, and the images of the products neither. And I can not transplate the amp module to the header, as it is requested in your theme monitor.
I don´t know what is happening with the amp.
Sorry

Marek (marek) 24 May 2019, 11:08

Sorry for the inconvenience.
Wee keep working to improve AMP all the time.
- I have figured out AMP doesn’t work with new Faceted Search module, so I have downgrade it to previous version. We will make it compatible as soon as possible
- Product images is fixed now
- as for blog, I suppose the problem here because of changed Friendly URLs of the blog, try to restore original values

Ibai Fernández (ibaitxu) 24 May 2019, 11:12

Thanks Marel for your effort.
Can you tell me what values of the blog should I restore? What should be the the friendy url?
Thanks.

Marek (marek) 24 May 2019, 12:51

It should be empty like this https://take.ms/nWXWz but you can’t edit fields to leave them empty. Try to reset blog module

Ibai Fernández (ibaitxu) 24 May 2019, 13:58

Thank you Marek,
Now it works everything.
Sorry for any inconvenience.

Marek (marek) 24 May 2019, 13:59

no problem, thank you for your patience

Loading...