Support will be provided with delays until 20 August. We are sorry for the inconvenience.
We offer professional Design/Code Customisation and Website Optimisation Service Request Customisation
  • Priority: Medium
  • Status: Closed
  • Closed by: Marek (marek)
  • Closed on: 01.08.19, 12:43
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #14811 - Language block position

Hi again, I am creating the ticket as told, is it possible to have the language switcher for the amp version in the place of search and not in the sidebar?
A lot of custmers find it difficult.
Thanks again

This ticket does not depend on any other tickets.

Marek (marek) 12 Jun 2019, 12:15

Please update all necessary fields in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your server through FTP and back office

Nikos Moussas (nmoussas) 13 Jun 2019, 19:07

Hi again,
I updated the details on my profile.
The admin area is accessible at /admin117qcjtxz/ i couldn’t change that.

Now apart from the language block i have several urgent issues that i need your help.

1. If i update to the latest version for some reason the language block does not work (only on home page) in other pages it works
2. If i enable the amp the the blog pages load the desktop version
3. At the amp also the cms pages do not work i get error 404
4. Again at the amp I added the custom links module at the amp footer but nothing shows up

I believe there must be something wrong with the theme installation or the modul pk_amp please check it and let me know.
For your info i upgraded from 1.6 version and since i am in 1.7 i got all these problems that significally reduced our shop orders.

I will really appreciate your urgent help on these

thank you in advance

Marek (marek) 13 Jun 2019, 21:47

Hi, Nikos.
Where I can see those issues? As I can see here https://www.kalymnos-shop.gr it seems not updated yet

Nikos Moussas (nmoussas) 13 Jun 2019, 22:06

Hi again,
Yes I put it back at the 5.35 version because of the issue with the language block.
The other issues if you turn on the amp you will see them.

Marek (marek) 13 Jun 2019, 22:08

Please update the theme once again and let me know, I’ll help you to fix issues

Nikos Moussas (nmoussas) 13 Jun 2019, 22:12

Ok I just did it.
I have also enabled the amp to check the issues.

Marek (marek) 13 Jun 2019, 22:39

Please update fields in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your server through FTP

Nikos Moussas (nmoussas) 14 Jun 2019, 08:51

Ok i updated them.
They are working now.

Nikos Moussas (nmoussas) 14 Jun 2019, 10:58

Hi again,
i am adding some issues to check also.
The home featured products does not work correctly.
Even if i put at the carousel 5 products to show it always show only 3 products with very large images. The same happens to “at the same category” module, too big images of the products.

Another thing, at the isotope module the latest products (new products) does not show either.
Thanks again

Marek (marek) 14 Jun 2019, 17:43

All should be fine now. Here is an example of correct Isotope module configuration https://monosnap.com/file/EsED3i6Z6d2edsTqXfgxrznKaSUa8G

Nikos Moussas (nmoussas) 14 Jun 2019, 17:45

Hi Marek thanks for that but how about the position of the language block and the issues on amp for blog and cms pages?

Marek (marek) 15 Jun 2019, 11:39

Blog seems works fine https://www.kalymnos-shop.gr/el/module/pk_amp/blogSingle?sb_category=-&rewrite=-&fc=module

As for CMS, that’s really strange, because all works fine in our demo, I’ll keep working to find a solution
Language position, do you want to have a language button directly in the header?

Nikos Moussas (nmoussas) 15 Jun 2019, 12:41

Yes the CMS is very strange, I even recreated the pages but still nothing.
For the language block yes maybe instead of the search to have that. I already got around 20 phone calls from customers saying that they couldn’t change the language because they couldn’t find it.
Thanks

Marek (marek) 16 Jun 2019, 12:40

Please take a look now, is it ok? https://take.ms/Z3PXc

Nikos Moussas (nmoussas) 16 Jun 2019, 13:28

Wow it looks awesome!!!
Any luck with the CMS pages?

Marek (marek) 16 Jun 2019, 13:28

not yet

Nikos Moussas (nmoussas) 16 Jun 2019, 15:04

It looks like the wrong url is called.
I believe it should call a url from the amp module but it’s not.

Loading...