• Priority: High
  • Status: Closed
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 20.05.20, 18:24
  • Opened by: Oscar Sanz
  • Closed by: Fred
  • Closed on: 23.06.20, 23:23
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #18000 - 51/5000 Amp: there are products that do not open, HTTP error 500

I am using the AMP module of your Theme and there are products that do not work and I get http error 500. I find it strange because it happens only with some products. I leave you the link of a couple of products:

https://misschica.online/en/mobile/product/397-pj-bottom-satinlace-trim https://misschica.online/en/mobile/product/120-mayfair-pj

Comments

Fred 20 May 2020, 19:03

Hi, Oscar Sanz.
Try to enable Debug Mode to see the error messages

Oscar Sanz 21 May 2020, 12:54

it's already on

Fred 21 May 2020, 13:21

The main problem as I can see is the you have outdated prestashop version. Can you update it to the latest version 1.7.6.5?

Oscar Sanz 21 May 2020, 14:10

Is there any option to fix the problem without updating the prestashop?
We tried to update the prestashop previously and it gave us problems. The prestashop has a module to update it but it does not work and we did it manually but the web stopped working correctly.

Fred 21 May 2020, 17:00

I still see 1.7.2.5 https://take.ms/OrwZi

Oscar Sanz 21 May 2020, 17:04

Is there any option to fix the problem without updating the prestashop?
We tried to update the prestashop previously and it gave us problems. The prestashop has a module to update it but it does not work and we did it manually but the web stopped working correctly.

Oscar Sanz 21 May 2020, 17:05

I think I updated the AMP version. I put the version that corresponds to this version of the prestashop?

Oscar Sanz 22 May 2020, 11:57

Have you changed code in the prestashop?

Fred 22 May 2020, 11:58

I didn't touch anything yet
I can try to make it work on current version

Oscar Sanz 22 May 2020, 12:15

It is that the prestashop has stopped working. If you can help me.

Oscar Sanz 22 May 2020, 12:29

now I only get the error:
Notice: Undefined index: alternative_langs in /home2/divglamc/public_html/vendor/prestashop/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157): eval () 'd code on line 548

Fred 22 May 2020, 12:29

let me check...

Fred 22 May 2020, 12:30

I don't have access to files https://take.ms/jJa8C

Oscar Sanz 22 May 2020, 12:41

Already solved. I have disabled the amp but I can enable it for you to take a look and see if you can fix it

Fred 24 May 2020, 13:25

Yes, please enable it

Oscar Sanz 25 May 2020, 11:45

It is already enabled. Do I need to put the web in debug mode?

Oscar Sanz 25 May 2020, 18:30

It is already enabled. Do I need to put the web in debug mode?

Fred 25 May 2020, 20:10

Could you please give me a link to a page where I can see the issue?

Fred 26 May 2020, 12:00

I don't have access to theme files https://take.ms/xwOvO

Oscar Sanz 26 May 2020, 12:56

host: ftp.misschica.online user: [email protected]
pass: paGg*%k.K4)g

Fred 26 May 2020, 14:33

still the same https://take.ms/MmnZJ

Oscar Sanz 26 May 2020, 17:48
Oscar Sanz 26 May 2020, 18:58