• Priority: High
  • Status: Closed
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 28.05.20, 12:34
  • Opened by: Arun pala
  • Closed by: Fred
  • Closed on: 23.06.20, 23:26
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #18149 - Product Images ar not shwoing on mobile.

when i open product on mobile .. product thumbnails are not showing . i am using alysum theme.

Comments

Fred 28 May 2020, 13:18

As I can see you have enabled AMP for mobile. There is no option to display thumbnails there. You can disable AMP then you will have the same design as for desktop. If you don't know what AMP is, please check out our documentation http://alysum5.promokit.eu/promokit/documentation/amp/index.html

Arun pala 28 May 2020, 13:44

From where i can disable amp for Mobile?

Attachments:

Arun pala 28 May 2020, 13:46

Thank you its working now on my development server.

Fred 28 May 2020, 13:46

Go to Modules, find AMP and disable it

Arun pala 28 May 2020, 14:34

after disabling AMP still image is not displaying when i open this link in mobile. link is :- https://ajs.com.sg/en/mobile/product/168-butterfly-pendant

Fred 28 May 2020, 15:27

Try to uninstall AMP module

Arun pala 28 May 2020, 15:37

i want Amp aswell with alysum theme because i need to create home page in it.

Fred 28 May 2020, 15:40

it's impossible to use AMP for one page only

Arun pala 28 May 2020, 15:48

I need solution .. please check this ticket link, they are facing same problem.

https://support.promokit.eu/index.php?do=details&task_id=15086&prune=2

Fred 28 May 2020, 16:14

I see now, your images (not thumbnails) doesn't display.
Please make sure you have enabled "https" protocol what is necessary for AMP

Arun pala 28 May 2020, 16:21

already enabled ssl in my admin.

Fred 28 May 2020, 16:27

No, it's not enabled https://take.ms/U8GAY

Arun pala 28 May 2020, 16:28
Fred 28 May 2020, 16:46

Please update credentials to access to your new website in your profile

Arun pala 28 May 2020, 16:48

Just updated my details please check.

Fred 28 May 2020, 17:41

all AMP requests blocked by your server https://take.ms/5SPjd for example https://ajs.com.sg/en/module/pk_amp/ajaxProduct Seems the security issue on your side

Arun pala 28 May 2020, 17:59

so what would the solution for it.. as my ajax file showing the result.

please follow the link:-
https://ajs.com.sg/en/module/pk_amp/ajaxProduct?group[4]=22&id_product_attribute=192&id_product=168

Fred 28 May 2020, 18:27

I have no idea what books the request. Please check out your server configuration especially security parameters, Maybe "mod_security" module is enabled. In any case that is an issue on your side