• Priority: High
  • Status: Closed
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 25.11.20, 20:34
  • Opened by: Oscar Gonzalez
  • Closed by: Fred
  • Closed on: 27.11.20, 11:07
  • Reason: Closed
  • Comment: Glad to help!

Ticket #19973 - does not open the product pages

When clicking on the products that I upload in prestashop, it does not display the products giving me the error:

(1/1) ContextErrorException
Notice: Undefined index: name
in ganalytics.php line 530

Can you help me please!

Attachments:

Comments

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 19:52

Good day Fred, sorry but still my ecommerce wrong.
Can you help me please?

when I click on a product it throws me the following error (screenshoot)

Attachments:

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 20:13

I already uninstalled the theme and it still doesn't work, I reinstalled it and it was wrong again. Change home template and nothing, the template still does not work

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 20:46

I already uninstalled the theme and it still doesn't work, I reinstalled it and it was wrong again. Change home template and nothing, the template still does not work

Fred 26 Nov 2020, 20:48

Hi, Oscar.
What theme version do you have?

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 20:53

Hi Fred the version it´s:
- alysum-v.5.6.0
- or: themeforest-CmEqucrI-alysum-premium-responsive-prestashop-16-theme.zip

Thanks for your help!

Fred 26 Nov 2020, 21:01

Please try the latest 5.7.0

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 21:22

I'm sorry the error continues, it still doesn't load the product pages

Fred 26 Nov 2020, 21:22

Give me a moment, I'll check that out

Fred 26 Nov 2020, 21:23

Please update credentials in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 21:34

thank you i updated my credentials, please let me know any thing you need

Fred 26 Nov 2020, 21:50

Unable to connect to your server through FTP

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 21:59

Hi Fred, please try again to connect with the new dates in my profile.

Fred 26 Nov 2020, 22:02

Please also disable Opcache in your server configuration

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 23:04

Hi Fred, OPcache it´s disabled

Fred 26 Nov 2020, 23:06

Try now, it should work

Oscar Gonzalez 26 Nov 2020, 23:12

You´re a God Fred!!! thank you!
Hey enabled OPcache again in the server? or let disabled?

Fred 26 Nov 2020, 23:12

Yes, you can enable it now