• Priority: High
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 20.12.20, 20:11
  • Opened by: Alexandro Galussio

Ticket #20273 - error 500

I have an error 500 in AMP when I enter a category (I attach error in development mode)

Do you know how to solve it?

Attachments:

error-amp.png (225.8 KiB)

Comments

Fred 20 Dec 2020, 20:12
Alexandro Galussio 20 Dec 2020, 20:13

I don't understand the language. Do you know what language it is?

Alexandro Galussio 20 Dec 2020, 20:20

I already copied the category.php file into /modules/pkamp/controllers/front/ but it still doesn't work.

Alexandro Galussio 20 Dec 2020, 20:32

Attached is the complete error

Alexandro Galussio 20 Dec 2020, 20:32

Attached is the complete error

Attachments:

error-full.png (190.1 KiB)
Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 11:28

Today I emptied the cache of opcache and prestashop but it remains the same.

Fred 21 Dec 2020, 11:34

As I can see you didn't update the file https://take.ms/Zqy6r

I just did it for you, please check it out

Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 11:38

it is not possible, I am by ftp seeing the file that I copied yesterday

Attachments:

Fred 21 Dec 2020, 11:39

Is the issue fixed now?

Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 11:40

Yes, I do now. But that change I am enclosing was already there. Did you change anything else?

Fred 21 Dec 2020, 11:41

I didn't touch anything else

Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 11:45

It is very strange. Because the screenshot you send me has another file than the one I see. And there is not the category.php.old (the previous php)

Is the folder correct?

/public_html/modules/pk_amp/controllers/front

If so, you will see that the date of modification is 20/12 21:18 hs

I want to know how it was solved in case it happens again.

Thank you

Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 11:52

Now I have another problem.
1- When you add a product to the cart you put in reference "null" Attached cart image
2- When advancing with the purchase gives error in that process. Attached image "purchase".

TEST USER
usr: [email protected]
pass 123456a+

Thank you

Attachments:

cart.png (392.1 KiB)
purchase.png (237.5 KiB)
Fred 21 Dec 2020, 12:00

Yes, I see.
Need some time to find a fix

Alexandro Galussio 21 Dec 2020, 12:09

Okay, I'll be waiting.

Fred 21 Dec 2020, 18:18

I just hide it at all on Add to cart button click. https://take.ms/uyoeq

It's not critical issue, so we will try to fix it in further update

Alexandro Galussio 22 Dec 2020, 09:20

And the error that I send you when you are going to finalize the purchase is for the same reason?
I think it's another mistake
Attached image "purchase"

Attachments:

purchase.png (237.5 KiB)
Fred 22 Dec 2020, 10:28

The issue has been fixed. Please test to confirm the change

Alexandro Galussio 22 Dec 2020, 10:31

No, the error remains, but only if it is in development mode. I see it because I have my ip defines.inc.php
That error does not affect any functionality?

Fred 22 Dec 2020, 10:41

Try now

Alexandro Galussio 22 Dec 2020, 11:16

1- Failure to add an item to the cart
2- The icons do not appear at the top (cart - account)

Attachments:

Alexandro Galussio 22 Dec 2020, 11:17

Now it also fails without development mode! No icons in the AMP header !

Fred 22 Dec 2020, 11:55

fixed https://take.ms/t51ac

That was a cache issue because of AMP module update

Alexandro Galussio 22 Dec 2020, 12:22

Excellent! Thanks Fred!

Fred 22 Dec 2020, 12:29

you are welcome