• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 05.08.21, 08:38
  • Opened by: Sara Albert

Ticket #22067 - Images in module not showing properly

I’m trying to show the images of the families in the menu, but I can’t do it using the variable $node.image_urls. It’s always empty, no value has ever arrived but I have uploaded images using the backoffice.
Now I’m showing the images using this:

<img class=”imgMenuItem” src=”XXXURLXXX/c/{$sub_menu_item.id_item|intval}-0_thumb/{$sub_menu_item.title}.jpg”>

But I don’t want to do it like this because when the family name has strange characters, it is not able to mount the URL.

Can you help me?

Attachments:

image menu.png (155.4 KiB)

Comments

Fred 08 Aug 2021, 08:33

Hi, Sara Albert.
we have vacation now and not able to help you with such customization. Contact us within a week and we will try to help

Sara Albert 31 Aug 2021, 10:56

I’m trying to show the images of the families in the menu, but I can’t do it using the variable $node.image_urls. It’s always empty, no value has ever arrived but I have uploaded images using the backoffice.
Now I’m showing the images using this:

<img class=”imgMenuItem” src=”XXXURLXXX/c/{$sub_menu_item.id_item|intval}-0_thumb/{$sub_menu_item.title}.jpg”>

But I don’t want to do it like this because when the family name has strange characters, it is not able to mount the URL.

Can you help me?

Attachments:

image menu.png (155.4 KiB)
Fred 31 Aug 2021, 11:42

Hi, Sara.
Which website I have to check?

Sara Albert 31 Aug 2021, 15:48
Fred 01 Sep 2021, 14:16

Please update FTP credentials.
I'm currently not able to login

Response: 	331 Password required for ftp_gancedo_b2cinacatalog
Command:	PASS ****************
Response: 	530 Login incorrect.
Error:        	Critical error: Could not connect to server
Fred 01 Sep 2021, 14:24

And why don't you use defined variable {$sub_menu_item.img} ?