• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 19.08.21, 11:54
  • Opened by: Rosita Paparelli

Ticket #22129 - Cannot insert custom amp code

Hi,

I’m having problems inserting custom amp code inside a page.

In particular amp-img tag doesn’t display in mobile version, even if I have put the tag inside my custom code following the amp documentation.

Can you please suggest why I can’t get it to work?

Many thanks.

Comments

Fred 19 Aug 2021, 12:05

Hi, Rosita.
We suggest to use Image widget to display images instead of adding it via HTML widget

Rosita Paparelli 19 Aug 2021, 16:29

Hi, thanks for the reply.

The problem is that we created a custom HTML structure, see the following page as a reference:
https://www.lapiantadelte.it/shop/te-bianchi-aromatizzati/88-298-te-bianco-al-mirtillo-la-pianta-del-te#/55-peso-50_gr

As you can se, over the beige section we put some .png images with some text on their side.

That images doesn't show up using amp-img tag in AMP version of the template.

Shouldn't they work inside an AMP template, considering that they are written following the same rules?

Fred 19 Aug 2021, 20:59

But I see those images on my phone https://take.ms/GyUGl

Rosita Paparelli 20 Aug 2021, 10:12

The images that you see are the one with the simple "img" tag.

The problem is that, even if that tag are visible, they are not considered valid in google search console...

Now I have inserted another section with amp-img tag below the one that you have seen, and as you can check yourself, no image is displayed

Fred 20 Aug 2021, 11:04

I need access to your FTP server.
Currently I'm not able to connect

Status:      	Connecting to 194.113.80.180:21...
Error:        	Could not connect to server
Status:      	Waiting to retry...
Status:      	Connecting to 194.113.80.180:21...
Rosita Paparelli 20 Aug 2021, 17:59

Hi,
please retry, perhaps our server was temporarily offline: I have just tried and I have been able to connect with the credentials we gave you.

Fred 21 Aug 2021, 12:06

I have tried all possible options like FTP/SFTP, secure/insecure connections but no access

Rosita Paparelli 24 Aug 2021, 10:45

Have you tried with "Use if available FTP explicit on TLS"?

Fred 24 Aug 2021, 18:53

Yes, I have tried all possible options https://take.ms/SWCZG