• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 22.09.21, 08:44
  • Opened by: Theofanis Bellos

Ticket #22306 - Content anywhere not displayed & Elementor does not import templates

Hello, i want to create a multilingual site so in the theme settings i have set the home page to – Hook “DisplayHomeBuilder” – and the footer to – Hook “DisplayFooterBuilder” – .like this : http://prntscr.com/1t75125

After i went to contetnanywhere and created two pages with positions displayHome & displayFooter as you can see here : http://prntscr.com/1t73o3v

When i try to edit the home page, elementor loads with a blank page and I cannot drag n drop elementor items onto the page neither i can import a template. If i try to edit the page template on the saved templates i can edit it without problems.

Regarding the footer, I can import a footer template and make changes but no matter what i do the footer is not displayed in the frontpage.

I have checked the hosting requirements for elementor and it seems that they are ok.

Could you please check and tell me if i am doing something wrong or if there is any problem?

Thank you in advance!

Comments

Fred 22 Sep 2021, 10:00

Hi, Theofanis.
Please try to update the theme to the latest version. We have fixed the issue some time ago

Theofanis Bellos 22 Sep 2021, 14:07

I thought I already had the latest version as I installed it 10 days ago :) . I have updated the theme and now I can edit and import templates but displayHomeBuilder does not seem to work. Although i can see the content during editing in elementor in both languages, on front end i get a blank page. The footer section works perfectly

Fred 22 Sep 2021, 14:34

The latest version is 7.1.0, as I can see you have 5.7.1

Theofanis Bellos 22 Sep 2021, 15:12

I was in 7.0.1 before the update and now welcome page at theme settings shows 7.1.0 : http://prntscr.com/1t8f5b5

Fred 22 Sep 2021, 21:47

I'm not able to login to your back office:

There is one error.
The employee does not exist, or the password provided is incorrect.
Theofanis Bellos 23 Sep 2021, 07:51

Good morning, I must have mistyped the password. I updated and checked it's working now, you can login.

Fred 23 Sep 2021, 11:09

I have checked our the footer layout and it works correctly for me in both back and front offices.
Please notice you have to select exactly the same hooks for your layouts in creative elements as defined in the theme settings → home/header/footer https://take.ms/8f8vN

Theofanis Bellos 23 Sep 2021, 11:18

Yes, i wrote it above. After the update footer works, what is not working is the displayHomeBuilder

Fred 23 Sep 2021, 11:21

Please update credentials in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your FTP Server

Theofanis Bellos 23 Sep 2021, 13:03

Credentials updated

Fred 24 Sep 2021, 12:20

The issue has been fixed. Please test to confirm the change

Theofanis Bellos 26 Sep 2021, 11:44

Yes, it is working now! Thank you so much!

Fred 26 Sep 2021, 11:59

You are welcome!