• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 20.10.21, 12:40
  • Opened by: Nancy Grammenou

Ticket #22466 - Add to cart is showing in group with hidden prices

Hello, on b2b.kopanis.gr we have set the prices to be hidden for guests & visitors.
The add to cart is not showing on product pages but the icon “Add to cart” (showing in the image on hover) is still visible in all pages (homepage. category page, product page)

Comments

Fred 21 Oct 2021, 13:38

Hi, Nancy.
The issue has been fixed. Please test to confirm the change

Nancy Grammenou 22 Oct 2021, 08:24

Yes it is ok now. Thank you!

Nancy Grammenou 22 Oct 2021, 09:25

Hello again, if we enable debugging we get the message showing on the screenshot. (1/1) ContextErrorException Notice: Undefined index: pkcart)
If we disable debugging we can t login to backoffice. Is it something with the changes you have done?

Attachments:

Capture.JPG (87.1 KiB)
Fred 22 Oct 2021, 09:51

The issue has been fixed. Please test to confirm the change

Nancy Grammenou 22 Oct 2021, 11:39

Hi, front end seems fine but we still get a blank page trying accessing the admin url (when we disable PS_MODE_DEV)

Nancy Grammenou 22 Oct 2021, 12:20

Also, Revolution Slider stopped working on the homepage.
It shows a spinning without loading the content.

Fred 22 Oct 2021, 12:29

But all was fine, what did you do before?

Nancy Grammenou 25 Oct 2021, 09:09

We didn t do anything with revolution slider.
Still the "Elecrtronics" Slider is not showing on the front.
I see that you changed it to alysum and it is wokring but we need the electronics slider.

Nancy Grammenou 25 Oct 2021, 10:25

Also, Saving products is not working anymore...

Fred 26 Oct 2021, 16:54

Sorry for my late reply
1. Looks like Electronics slider file is broken. We have to recreate is from scratch.
2. I'm not sure that's related to the theme. Could you please consider to update Prestashop to the latest version 1.7.8.0, that could be a solution

Nancy Grammenou 27 Oct 2021, 09:19

1. ok, we will wait for your update
2. We noticed that this problem is only active when debug mode is enabled. We will try to upgrade next week and see if it solves the problem.

Fred 27 Oct 2021, 19:41

I have imported working slider to your back office