• Priority: Medium
  • Status: Closed
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 21.10.21, 01:37
  • Opened by: Yves Gray
  • Closed by: Anonymous Submitter
  • Closed on:
  • Reason: Not a bug

Ticket #22474 - Background does not update

Hi,

Imposible to change the background in the style page setting with creator, the background does not apply to the theme even if it shows correctly in the creator page.
I cleaned the browser cache but no succes.
The only background that apply is the one selected on the page background option from the rheme settings on the backoffice.
Even when I define a background image with creator, it does not show

Can U help me to fix this ?

Comments

Fred 21 Oct 2021, 09:43

Hi, Yves Gray.
The link to your back office seems wrong, please update it

Yves Gray 21 Oct 2021, 10:02

Hi Fred,

I just updated the link.

Kind regards

Fred 21 Oct 2021, 10:37

Do you try to add a background in Creative Elements module?
As I can see you are using the licensed version of Creative Elements, so you have to ask their support

Yves Gray 21 Oct 2021, 10:41

Hi Fred,

I just updated the link.

Kind regards

Yves Gray 21 Oct 2021, 10:44

Dear Fred I had the same problem before upgrading it to the licensed version.

Fred 21 Oct 2021, 10:45

Please show me at a screenshot who exactly do you try to add a background

Yves Gray 21 Oct 2021, 10:49

I will downgrade it so you can see

Fred 21 Oct 2021, 10:56

Please attach a screenshot

Yves Gray 21 Oct 2021, 11:15

pls hold the ticket in stand by,
i will get back to you I will make a full reinstall

Fred 21 Oct 2021, 11:33

ok

Yves Gray 21 Oct 2021, 11:48

Dear Fred,

I did proceed on the reinstall
Can u check it now ?

Fred 21 Oct 2021, 11:51

Ok, but where exactly I have to add a background to see the problem.

Please show me at a screenshot

Yves Gray 22 Oct 2021, 10:44

Hi Fred,
I made some screen shoot on where we add it

Attachments:

Crea1.jpg (42.6 KiB)
Crea2.jpg (48.7 KiB)
Crea3.jpg (52.4 KiB)
Fred 22 Oct 2021, 11:46

Yes, I see now.
For some reason the module is not saving background.
There are tow ways:
1. Ask Creative Elements developers to help
2. Just use custom CSS (add to Theme Settings → Customer CSS)

body {background: no-repeat 50% 50% url("/PATH/TO/image.png");}