• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 10.11.21, 17:46
  • Opened by: Bryan

Ticket #22578 - After upgrade product image gallery doesn't work properly

hi, recently i’ve update the theme but after that the product image gallery doesn’t work anymore. I can see only the first image and when i select another image nothing happens. I set momentarily on “hide” the “main image thumbnails” (product page in theme settings) to have the carousel at least (not working on mobile). I need the thumbnail visualization.

Comments

Fred 11 Nov 2021, 11:40

Hi, Bryan.
Please update credentials in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your FTP Server
because currently I have access to some empty folder only https://take.ms/gC3VK

Bryan 11 Nov 2021, 12:25

i'm sorry for the issue, permissions updated.

Fred 11 Nov 2021, 21:43

We spent a lot of time on that with no success.
We need to make sure that is not caused by third party module. Please try to disable modules you have installed one by one and let me know the result.

Bryan 12 Nov 2021, 09:37

I've tryed with no success. It could be caused by webp pictures?

Bryan 13 Nov 2021, 16:48

I noticed that whenever you click on a thumbnail will be generated an <img> in the div class "prod-image-zoom" and everytime it will have the src from the first image with the "presentation" role

Fred 14 Nov 2021, 20:24

Yes, I also see that. Hard to say is that web module affects somehow.
Do you have an option to switch to classic theme and check out the issue there

Bryan 15 Nov 2021, 17:44

I tried to disable webp module and then regenerate miniatures but nothing. I also verified that images were .jpg. Actually I can't try to change the theme because we have multiple visitors online. What can we do? I also noticed that now carousel without thumbnails is broken on desktop, it shows a point and the image is too little. The theme has never had any problems so far, I have always enjoyed it...

Fred 16 Nov 2021, 19:42

The issue has been fixed. Please test to confirm the change
Updated file is
/public_html/themes/alysum/assets/js/theme.js

Bryan 17 Nov 2021, 09:15

You guys are great, I'm curious to understand what the problem was. A thousand thanks.

Fred 17 Nov 2021, 10:30

You are welcome!
We would be grateful for supporting our theme if you like it and our service. You could rate it here http://themeforest.net/downloads

Bryan 17 Nov 2021, 11:44

Theme rated. Thanks guys!

Fred 17 Nov 2021, 14:56

Thanks for the awesome review, Bryan!