• Priority: Medium
  • Status: Waiting on customer
  • Theme: Alysum
  • Assigned To: Fred
  • Private: No
  • Open Date: 03.11.22, 21:20
  • Opened by: German Landaeta

Ticket #23903 - I have a problem with the filter on the AMP

Greetings, I have a problem with the filter on the AMP version product page - I attach a capture of the error. Thank you very much

Attachments:

screen102.jpg (305.2 KiB)

Comments

Fred 03 Nov 2022, 23:02

Hi, German Landaeta.
I just checked out default installation and didn’t find such problem. Didn’t you modify AMP files?

German Landaeta 04 Nov 2022, 13:59

Hi, the truth about AMP, the only thing I have added is CSS, would it be to restore the file to solve the error?

Fred 04 Nov 2022, 17:32

ok. How to reproduce the issue? because it works fine for me https://take.ms/PQpfa

German Landaeta 04 Nov 2022, 18:16

I observe that in the English version it works but in Spanish it does not work

Attachments:

screen105.jpg (293.9 KiB)
screen104.jpg (317.6 KiB)
Fred 04 Nov 2022, 18:28

Please update credentials in your profile https://support.promokit.eu/index.php?do=myprofile to access to your Back-office

Hay un error.
    El empleado no existe o la contraseña introducida es incorrecta.
German Landaeta 04 Nov 2022, 19:08

Correct, there was an error. I already updated the information to access the Backoffice

Fred 05 Nov 2022, 18:00

Fixed https://take.ms/KrTaD

The error was in “wrong” translation - https://take.ms/fog36b

German Landaeta 05 Nov 2022, 19:31

Excellent thank you very much

Fred 05 Nov 2022, 19:38

No problem