• Closed by: Anonymous Submitter
  • Closed on:
  • Reason: Not a bug

Ticket #25001 - The search page on the AMP mobile version does not display results.

The search page on the AMD mobile version does not display results. Everything is correct in the search widget, but when you click the “See results on the page” button, there are 0 results on the page

Comments

Fred 23 Oct 2023, 11:27

Hi, Tortino sp. z o o.
Could you please provide direct FTP access to your server (not through cPanel)

Tortino sp. z o o 23 Oct 2023, 11:57

Check, please

Fred 23 Oct 2023, 18:34

Unable to connect:

Error:         	Could not connect to server

I tried FTP/SFTP, secure/insecure, but all the same

Tortino sp. z o o 25 Oct 2023, 10:12

Sorry, I changed it, it should be correct now

Fred 26 Oct 2023, 10:36

I have updated AMP module, please check. The issue seems to be fixed now

Tortino sp. z o o 26 Oct 2023, 11:03

Unfortunately nothing has changed. Only all the CSS settings are lost

Fred 26 Oct 2023, 11:07

Strange, it works fine for me https://take.ms/FHmAE

Please double check it once more

Tortino sp. z o o 26 Oct 2023, 16:11

This is what the search widget looks like before clicking the button.

Tortino sp. z o o 26 Oct 2023, 16:14

And so after pressing. It doesn’t matter what request I enter. I tried to write something else in the link instead of 0, but to no avail. I cleared the cache. I checked it in different browsers on my phone, as well as in developer mode on my computer.

Tortino sp. z o o 26 Oct 2023, 16:58

error in debug mode

Fred 26 Oct 2023, 19:40

Just try to read error messages and you will see where it comes from. In this case it’s from “statssearch” module https://take.ms/E257Wj that’s not our module so I can only offer you to reset it, that could resolve the problem

Tortino sp. z o o 26 Oct 2023, 23:03

I removed the module, the bug disappeared, but the search page for any word is displayed with the value 0

Fred 27 Oct 2023, 08:47

How are you doing that? I don’t see any problem with search now → https://take.ms/GcsJq

Tortino sp. z o o 29 Oct 2023, 14:53

this is very strange, but when I access the mobile page from a computer without specifying the screen resolution, the search page is displayed correctly. When I select the resolution of the mobile device, the search is always 0. I tried searching from different smartphones and the result was 0.

Fred 29 Oct 2023, 19:22

Yes, I see the same on my phone. Working on a solution

Fred 30 Oct 2023, 10:34

The issue has been fixed. Please test to confirm the change

Tortino sp. z o o 30 Oct 2023, 16:13

Thanks, everything works now! Will this problem occur again in the future?

Fred 30 Oct 2023, 16:16

No, we already fixed this issue in the next theme version

Fred 30 Oct 2023, 16:16

You are welcome!